U bevindt zich hier

KOOPOVEREENKOMST

Zodra u een bevestigingsmail van ons ontvangen heeft, gaat de koopovereenkomst van start. De leveringstermijn gebeurt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Mocht het van onze kant toch tot een langere leveringstermijn komen, dan wordt u door ons geïnformeerd.

U bent verplicht de gekochte producten af te nemen op het moment waarop deze u ter beschikking worden gesteld. 

Indien u de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor de levering bestemde producten worden opgeslagen voor uw risico en rekening.

Indien u zelf een verkeerd adres heeft opgegeven voor de levering, dan zijn de extra verzendkosten voor uw rekening.

Bij overschrijding van de maximale levertijd van 30 dagen hebt u het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Hiervoor dient u een e-mail of brief aan Duranti te sturen. Eventuele betalingen worden in dat geval binnen de 30 dagen na de kennisgeving aan u geretourneerd.


RECHT VAN TERUGGAVE

U kunt de ontvangen artikelen binnen de 14 dagen aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. De kosten van de retourzending zijn gratis. Bij het retourneren kunt u gebruik maken van het meegestuurde retouretiket en retourformulier.

Na ontvangst van het retourpakket storten wij het aankoopbedrag op uw rekening. Via dezelfde weg waarmee de betaling is gebeurd. 

Terugbetaalverplichtingen worden door ons binnen de 15 dagen volbracht. De termijn gaat in vanaf het moment dat het retourpakket door ons ontvangen en verwerkt is.

Het retourpakket kunt u sturen naar :

Duranti
Knaagreepstraat 8A
8890 Moorslede
België

E-Mail : info@duranti.be 

RUILEN
Een artikel kan geruild worden tegen een ander maat of omgeruild worden met een ander gekozen artikel die op voorraad is mits het kledingstuk in de oorspronkelijke staat (dus met de kaartjes eraan en zonder beschadigingen) en ongebruikt binnen 14 dagen na ontvangst retour wordt gezonden.
 

RETOURVOORWAARDEN  
- Bij het retourneren van de artikelen dient een volledig ingevuld formulier te worden bijgevoegd.
- Retourneringen dienen gefrankeerd verzonden te worden, ongefrankeerde retourneringen worden niet geaccepteerd.
- De artikelen dienen ongebruikt en in de originele verpakking met aanhangende kaartjes te worden verzonde.
- De kosten van de retourzending zijn ten laste van de klant.

RETOURNEREN IN VERBAND MET EEN KLACHT

Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen wij de kleding en verwerken wij de bestelling. Toch kan er wel eens iets misgaan :
- Per ongeluk is het verkeerde artikel toegezonden
- Uw bestelling is tijdens de verzending beschadigd geraakt.
- Een artikel vertoont een fabricagefout

Meld ons een eventuele klacht zo snel mogelijk en in ieder geval binnen de 5 werkdagen. Neem voordat u het artikel terugzendt even contact met ons op, want de klacht moet wel duidelijk zichtbaar en kenbaar worden gemaakt. U kunt bij een gegronde klacht het artikel gratis terugsturen. Vanzelfsprekend sturen wij een eventueel vervangend item kosteloos naar u toe.  
Bent u te laat met het indienen van de klacht, zijn wij gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie en verzendkosten, in rekening te brengen. 

BETALEN/PRIJS 
De prijzen in de shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Er wordt geen tol gerekend.
De verzendkosten zijn afhankelijk van de orderwaarde en het land waarin we leveren.
De prijzen die vermeld zijn op het moment van bestellen zijn bindend.
U kunt betalen via bankoverschrijving of PayPal 


TERMIJN BANKOVERSCHRIJVING 
Betaalt u per bankoverschrijving, dan wordt uw bestelling maximaal 7 dagen gereserveerd. Is de betaling na 7 dagen nog niet ontvangen, dan krijgt u van ons een herinnering per e-mail. Als hier niet binnen 1 dag op wordt gereageerd, gaan de producten weer in de verkoop.

Privacy recht 
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het afhandelen van uw bestelling. Onze verzendpartner is Bpost (of in het buitenland voorhanden bedrijf). Onze partners krijgen uw persoonlijke gegevens enkel en alleen voor het aanleveren van de bestelling. Na het volbrengen van de koopovereenkomst worden uw gegevens ,die wegens belastingsplicht bewaard worden, geblokkeerd. Deze gegevens kunnen niet meer gebruikt worden en wanneer u aangegeven heeft dat wij uw verdere gegevens niet mogen gebruiken, worden ze verwijderd. 

Voor de onder genoemde activiteit hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. Hiervoor vragen we dan ook uw toestemming. 

- Het versturen van onze nieuwsbrief met actuele aanbiedingen.

Wanneer u op een latere tijdstip besluit om geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen, kunt u zich online of via een e-mail afmelden.


Duranti
Knaagreepstraat 8A
8890 Moorslede
België
+32 (0) 473 44 35 65

maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 CET

info@duranti.be 


INTELECTUELE EIGENDOMSRECHTEN 
De (intelecturele eigendomsrechten) rechten met betrekking tot de website van Duranti, waaronder de rechten op de teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, foto's en overig beeldmateriaal, formats, software, domeinnaam en overige materialen, liggen bij Duranti en de fabrikanten van de betreffende producten.